Mesajul de felicitare al Comandantului (rector) Academiei Militare „Alexandru cel Bun” colonel Mihail Bucliş, cu ocazia zilei profesionale a Trupelor de Carabinieri

Publicat on decembrie 12, 2012 în Evenimente

Mesajul de felicitare al Comandantului (rector) Academiei Militare „Alexandru cel Bun”  colonel Mihail Bucliş, cu ocazia zilei profesionale a Trupelor de Carabinieri

Stimaţi colegi, domnilor ofiţeri, subofiţeri, sergenţi şi studenţi,

stimaţi veterani ai Trupelor de Carabinieri,

Cu ocazia sărbătoririi profesionale a Trupelor de Carabinieri, Vă adresez cele mai calde urări de bine şi succese întregului efectiv de militari, angajaţi civili şi familiilor Dumneavoastră şi îmi exprim toată recunoştinţa pentru faptul că vă îndepliniţi onest şi cu devotament datoria.

Prin tot ceea ce faceţi zi de zi în unităţi, pe poligoanele de instrucţie, la menţinerea ordinii publice sau în lupta împotriva calamităţilor naturale sunteţi demni de înaltă apreciere şi respect. Studenţilor militari le urez mult succes la studii şi noi realizări profesionale şi personale.
Gîndul de respect, recunoştinţă şi preţuire pentru cei care activează în Trupele de Carabinieri se îndreaptă în aceste mo­mente către Domniile lor, către cei care, indiferent de perioada istorică de referinţă, şi-au făcut datoria, au contribuit la formarea şi educarea actualei generaţii de militari profesionişti ai ordinii şi ai legii în societatea noastră.

Vă urez noi succese în nobila misiune de apărători ai ordinii de drept, ascensiune în plan profesional şi realizări frumoase.

LA MAI MULT ŞI LA MAI MARE!