Cei mai buni tenismeni ai Academiei Militare

Publicat on ianuarie 27, 2014 în Evenimente

Cei mai buni tenismeni ai Academiei Militare

CHIŞINĂU, 27 ianuarie 2014 – Campionatul Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” la tenis de masă,  a desemnat învingătorii competiţiei.

Comandantul (rector) al Academiei Militare „Alexandru cel Bun”, colonelul Mihail Bucliş, a felicitat cîştigătorii şi a înmînat diplomele şi cupa campionatului, pe data de 27 ianuarie curent.

„Să fiţi cei mai buni întotdeauna, succese şi realizări în ceea ce faceţi”, a menţionat colonelul Mihail Bucliş.

Potrivit şefului catedrei Pregătire fizică şi sport a Academiei Militare, maiorul Emil Guţu, la competiţia sportivă au participat studenţii din cadrul Academiei, care au concurat în echipe, fiind repartizaţi pe anii de studii.

În clasamentul final, cupa Campionatului Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” la tenis de masă, a fost obţinută de către studenţii anului doi de studii, locul doi, a revenit studenţilor anului patru, iar poziţia a treia, a fost ocupată de studenţii anului întîi.

Aceaşi sursă a specificat că asemenea competiţii sportive sunt organizate cu scopul de a promova modul sănătos de viaţă, spiritul de echipă în rîndurile studenţilor şi simţul concurenţei, în a deveni cel mai bun.

Competiţia sportivă se organizează anual în cadrul căreia sunt selectaţi studenţii, care ulterior vor reprezenta Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, în cadrul competiţiilor sportive la nivel de minister şi interuniversitar.