Campionul mondial de K-1, Constantin Ţuţu – în vizită la Academia Militară

Publicat on martie 28, 2014 în Evenimente

Campionul mondial de K-1, Constantin Ţuţu –  în vizită la Academia Militară

CHIŞINĂU, 28 martie 2014 – Studenţii Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, au avut astăzi, 28 martie curent, o întrevedere cu multiplul campion naţional şi mondial de K-1, Constantin Ţuţu.

La întrevederea cu studenţii militari, luptătorul de K-1, a relatat despre cele mai importante momente din viaţa şi cariera sa sportivă, care au fost primele campionate şi cele mai dificile lupte, care i-au rămas în memorie, dar şi cum a debutat în sportul moldovenesc.

Ulterior, studenţii militari i-au adresat un şir de întrebări, ei au fost interesaţi să afle despre cele mai dificile lupte ale campionului, care sunt idolii şi sportivii pe care îi are ca model, dar şi ce îl pasionează în timpul liber.

În cadrul întîlnirii, luptătorul a menţionat că este onorat de invitaţia parvenită din partea conducerii instituţiei. „Fiecare dintre voi este la vîrsta cînd are timp de a se gîndi, sunteţi viitori ofiţeri şi mă bucură faptul, că odată cu studiile militare practicaţi şi sportul. Vă urez succese în ceea ce faceţi şi realizări profesionale”, a subliniat la finalul discuţiei sportivul Constantin Ţuţu.

Constantin Ţuţu este cel mai bun luptător de K-1 din Moldova. El este campion mondial, la categoria de 84 de kilograme.