Noi cunoştinţe în domeniul ştiinţelor militare

Publicat on martie 13, 2014 în Evenimente

Noi cunoştinţe în domeniul ştiinţelor militare

CHIŞINĂU, 13 martie 2014 – Colonelul (r.) Constantin Teodorescu, doctor în ştiinţe militare de la Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”, România, a întreprins o vizită de lucru în Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”,  în perioada 10-12 martie curent.

Potrivit şefului catedrei Ştiinţe militare locotenent-colonelul Pavel Croitoru, a subliniat că în timpul aflării la Academia Militară, Dr. Constantin Teodorescu, a ţinut un curs de lecţii informative, cu tematică diversă, în domeniul ştiinţelor militare şi anume: războiul electronic, războiul informaţional şi nu în ultimul rînd războiul psihologic. Subiectele discutate în timpul întrevederilor, au fost suplinite cu exemple din propria experienţă a expertului.

La lecţiile Dr. Constantin Teodorescu, a participat corpul profesoral al instituţiei, studenţii ciclului unu studii licenţă, masteranzii şi funcţionarii publici de la Cursul postuniversitar de nivel politico-militar în domeniul securităţii şi apărării naţionale.

Colonelul (r.) Constantin Teodorescu, este specialist în războiul electronic şi informaţional, psihotronic. Deţine titlul de doctor cu specializarea „Conducerea şi automatizarea conducerii trupelor”.