Studenţii militari au participat la Starturi de Primăvară

Publicat on aprilie 7, 2014 în Evenimente

Studenţii militari au participat la Starturi de Primăvară

CHIŞINĂU, 07 aprilie 2014 – Studenţii Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, au participat la Cursa de alergări „Starturi de Primăvară”, organizată pe data de 5 aprilie curent, în Parcul Valea Trandafirilor din Chişinău.

Potrivit organizatorilor, competiţia sportivă a întrunit numeroşi elevi, studenţi şi amatori ai modului sănătos de viaţă. La activitatea menţionată au participat peste 100 de persoane. Sportivii au concurat la cîteva probe de alergări.

Studenţii Academiei Militare au concurat la cursa de alergări pe distanţa de 4000 m, unde au ocupat primele poziţii. Rezultatele finale au clasat învingătorii pe poziţiile: locul trei a fost obţinut de către studentul Vasile Sîrbu, locul secund a revenit studentului Ion Moraru, iar poziţia ce mai înaltă a fost ocupată de studentul Victor Suceanu, acesta devenind posesorul locului întîi.

Evenimentul a fost organizat şi desfăşurat de Clubul „EXPRES-C”, Federaţia de atletism a Republicii Moldova şi Ministerul Tineretului şi Sportului a Republicii Moldova.

În anul 2014, Cursa de alergări „Starturi de Primăvară”, a ajuns la ediţia a XXVI-a.