Analiza postacţiune a activităţilor didactice pentru anul de studii 2013-2014

Publicat on mai 28, 2014 în Evenimente

Analiza postacţiune a activităţilor didactice pentru anul de studii 2013-2014

CHIŞINĂU, 28 mai 2014 – Un grup de experţi NATO, au efectuat o vizită de lucru în Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, în perioada 26-28 mai 2014.

Scopul vizitei experţilor NATO a constituit analiza postacţiune a activităţilor desfăşurate în cadrul Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, conform programului, pentru  anul de studii 2013-2014.

Pe agenda de lucru a vizitei au fost incluse discuţii cu referire la activităţile desfăşurate în perioada septembrie 2013 – mai 2014 la ciclul I studii licenţă, ciclul II studii masterat şi studii postuniversitare. Totodată, au fost punctate şi unele repere privind planificarea activităţilor de colaborare pentru anul următor de studii, punîndu-se accent pe ciclul III studii de doctorat.

În cadrul discuţiilor, experţii NATO, au apreciat înalt rezultatele obţinute de Academia Militară în implementarea curriculelor pentru ciclul I studii licenţă, desfăşurarea studiilor la ciclul II masterat, desfăşurarea în premieră a cursurilor în domeniul securităţii şi apărării, precum şi studii la ciclul III doctorat din 1 septembrie 2014.

Echipa de experţi NATO a fost condusă de Marius Solisz, şeful Direcţiei programe afaceri politice şi politică de securitate, Cartierul General al NATO.