Absolvenţii Academiei Militare repartizaţi la serviciu

Publicat on iunie 26, 2014 în Evenimente

Absolvenţii Academiei Militare repartizaţi la serviciu

CHIŞINĂU, 26 iunie 2014 – Studenţii absolvenţi ai Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” au fost repartizaţi la locurile de continuare a serviciului militar, în timpul unei şedinţe, organizate pe data de 26 iunie curent, în sala de festivităţi a instituţiei.

Potrivit colonelului (r) Vitalie Butnaru, şeful Direcţiei management resurse umane din cadrul Ministerului Apărării, cei 77 de tineri au fost repartizaţi la locurile de continuare a serviciului militar prin contract în marile unităţi şi unităţile militare ale Armatei Naţionale conform mediei generale de absolvire. Fiecare tînăr a avut posibilitatea de a selecta funcţia conform mediei generale de absolvire şi  propunerilor parvenite de la Ministerul Apărării. La finele şedinţei toţi absolvenţii au fost repartizaţi la serviciu, a subliniat colonelul (r) Vitalie Butnaru.

Este de menţionat faptul că pe data de 28 iunie 2014, orele 10.00, tinerii absolvenţi vor primi diplomele de licenţă în cadrul ceremoniei de absolvire, care va fi organizată în scuarul Arcului de Triumf din capitală.