Funcţionarii Consiliul Naţional pentru Acreditare şi Atestare absolvenţi ai cursurilor de limbă engleză

Publicat on iulie 8, 2014 în Evenimente

Funcţionarii Consiliul Naţional pentru Acreditare şi Atestare  absolvenţi ai cursurilor de limbă engleză

CHIŞINĂU, 08 iulie 2014 – Un grup de angajaţi ai Consiliul Naţional pentru Acreditare şi Atestare au primit pe data de 08 iulie 2014, certificatele de absolvire a cursurilor de studiere a limbii engleze, în timpul unei ceremonii organizate în incinta instituţiei.

La eveniment a fost prezent academicianul Veaceslav Perju, Vicepreşedinte al Consiliului Naţional pentru Acreditare şi Atestare al Republicii Moldova, conducător al Comisiei de atestare a personalului ştiinţific şi ştiinţifico-didactic.

Comandantul (rector) al Academiei Militare „Alexandru cel Bun” colonelul Mihail Bucliş, a subliniat că acest curs a fost organizat în rezultatul acordului dintre Academia Militară a Forţelor Armate şi Consiliul Naţional pentru Acreditare şi Atestare.

Potrivit şefului Centru lingvistic al Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, maiorul Ludmila Ianovici-Pascal acesta a fost un curs  extensiv de studiere a limbii engleze, în perioada căruia participanţii au fost iniţiaţi în studierea limbii engleze. Durata cursului a constituit opt săptămîni avînd drept obiectiv principal dezvoltarea performanţelor lingvistice ale participanţilor. La finele cursului de studiere a limbii engleze angajaţii Consiliului Naţional pentru Acreditare şi Atestare, au susţinut un test de evaluare la  limba engleză.

La curs au participat opt funcţionari publici ai Consiliului Naţional pentru Acreditare şi Atestare.