Expertul NATO, dr. Craig Bullis a oferit studenţilor militari lecţii de leadership

Publicat on octombrie 22, 2014 în Evenimente

Expertul NATO, dr. Craig Bullis a oferit studenţilor militari lecţii de leadership

CHIŞINĂU, 22 octombrie 2014 – Comandantul (rector) al Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, colonelul Mihail Bucliş, a avut astăzi, 22 octombrie curent, o întrevedere de lucru cu dr. Craig Bullis, profesor la Departamentul dezvoltării liderilor strategici al Colegiului de Război din SUA, expert NATO.

Colonelul Mihail Bucliş, a specificat că acest curs de lecţii pentru studenţii militari de la ciclul I (studii de licenţă) în domeniul leadership-ului, sunt binevenite şi permit tinerilor de a cunoaşte informaţia necesară domeniul ales.

Totodată, studenţii militari au avut posibilitatea de a cunoaşte comparativ care sunt diferenţele şi similitudinile studiilor din Republica Moldova şi SUA, în cadrul Academiilor Militare.

Dr. Craig Bullis a specificat că studenţii militari sunt foarte inteligenţi şi adresează întrebări dintre cele mai diverse, ceea ce face concluzia, că orele de curs sunt importante, interesante şi cognitive, iar cursul de lecţii cu tematica leadership este  benefic, pentru viitorii ofiţeri şi totodată permite tinerilor de a studia experienţa militarilor străini.