Medalii şi diplome pentru merit şi colaborare

Publicat on noiembrie 26, 2014 în Evenimente

Medalii şi diplome pentru merit şi colaborare

CHIŞINĂU, 26 noiembrie 2014 – Şeful Departamentului Poliţiei de Frontieră, colonelul Dorin Purice, a oferit distincţii şi diplome de onoare, pe data de 26 noiembrie curent, unui grup de militari angajaţi pe bază de contract ai Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”.

În deschiderea evenimentului, colonelul Dorin Purice a menţionat că Departamentul Poliţiei de Frontieră şi Academia Militară a Forţelor Armate, sunt instituţiile care colaborează reciproc în cadrul proiectelor atît comune cît şi de dezvoltare înstituţională şi au o comunicare eficientă pe toate dimensiunile, iar aportul adus de reprezentanţii instituţiei militare, sunt de-a dreptul vizibile.

În urma eforturilor comune în cadrul colaborării, a fost conferită „Medalia pentru cooperare”, comandantului (rector) al Academiei Militare, colonelului Mihail Bucliş.

Totodată, au fost menţionaţi cu diplome de merit, pentru implicarea activă în colaborarea la nivel instituţional locotenent-colonelul Vladislav Procopii, locotenent – colonelul Pavel Croitoru, locotenent-colonelul (r.)  Octavian Dacin, căpitanul Oleg Porneală şi căpitanul Adrian Rogojin.

Comandantul (rector) al Academiei Militare, colonelului Mihail Bucliş, a mulţumit oficialilor pentru apreciere şi a conchis că „Am ferma convingere şi speranţa, că în viitor, colaborarea la nivel instituţional va fi intensificată în toate domeniile de activitate ale structurilor de forţă”.