Cupa Academiei Militare la rugby a revenit jucătorilor de la ASEM

Publicat on decembrie 23, 2014 în Evenimente

Cupa Academiei Militare la rugby a revenit jucătorilor de la ASEM

CHIŞINĂU, 23 decembrie 2014 – Pe data de 23 decembrie curent, la stadionul „Dinamo” din capitală, s-a desfăşurat Cupa Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” la rugby.

Prezent la eveniment, şeful Marelui Stat Major, comandantul Armatei Naţionale, generalul de brigadă Igor Gorgan a înmînat medaliile şi cupele învingătorilor şi a felicitat echipele partcipante la campionat.

Comandantul (rector) al Academiei Militare a Forţelor Armate, colonel Mihail Bucliş a menţionat că echipele de rugby au disputat meciuri interesante şi invingătorii îşi merită trofeele.

Potrivit antrenorului echipei de rugby a Academiei Militare, Alexandru Revencu, campionatul a întrunit patru echipe jucătoare, care au luptat pentru Cupa Academiei Militare la Rugby 10. Au evoluat echipele din Ciorescu, „Sporting” ASEM şi două echipe ale Academiei Militare a Forţelor Armate.

Aceeaşi sursă a menţionat că în rezultatul meciurilor disputate, echipa Clubului de Rugby din Ciorescu a obţinut poztiţia a treia, locul doi a revenit echipei Academiei Militare.

Marele cîştigător şi cupa ediţiei din acest an, a fost obţinută de echipa „Sporting” ASEM.

Cupa Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” la rugby, este la a doua ediţie.