Un mărtişor muzical de la Saveliu Cojocaru

Publicat on martie 1, 2015 în Evenimente

Un mărtişor muzical de la Saveliu Cojocaru

CHIŞINĂU, 01 martie 2015 – Studenţii Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexndru cel Bun” au participat la serata de creaţie a interpretului Saveliu Cojocaru, eveniment organizat pe data de 01 martie curent, la Palatul de Cultură al Feroviarilor din capitală.

Cantautorul Saveliu Cojocaru a fost susţinut de către, colegi, discipoli şi oameni simpli, dornici de a-i asculta cîntecele.

În cadrul spectacolului muzical au răsunat piese din repertoriul interpretului, care pe parcursul anilor au devenit slagăre. Astfel, au cîntat pentru omagiat, dar şi au încîntat publicul artişti precum: Angela Cabari, Mariana Cepraga, Veronica Stoli, Vasile Pascaru, etc, dar şi micuţii de la Studioul Muzical de copiii „Şansa ta”, condus de Saveliu şi Larisa Cojocaru.

De asemenea, în timpul evenimentului, reprezentanţii Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” au oferit interpretului un album jubiliar al instituţiei şi i-au adresat cuvinte de felicitare pentru Saveliu Cojocaru, mulţumindu-i pentru creaţie şi colaborare cu armata.

Saveliu Cojocaru, pînă în prezent, a lansat 18 albume cu muzică pentru copii, este autor a peste 300 de melodii.