„Ziua Internaţională a Familiei” sărbătorită în Academia Militară

Publicat on mai 19, 2015 în Evenimente

„Ziua Internaţională a Familiei” sărbătorită în Academia Militară

CHIŞINĂU, 19 mai 2015 – Cu ocazia „Zilei Internaţionale a Familiei” studenţii Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, astăzi,  au avut parte de o serată dedicată frumoasei sărbători.

În deschiderea evenimentului, comandantul (rector) al Academiei Militare, colonel Mihail Bucliş a felicitat studenţii prezenţi la eveniment cu menţiunea: „Sărbătoarea „Ziua Internaţională a Familiei” este una importantă, iar serata este un bun reper pentru a ne mişca în viitor. Tinerii trebuie să conştientizeze valorile familiei.”

Protoereul mitropolitan, Corneliu Dobrogeanu, președintele Departamentului mitropolitan Relații cu Forțele Armatei și Ministerul Justiției a felicitat studenţii militari şi a ţinut o lecţie de învaţătură tinerilor, care în curînd vor forma o familie.

Ulterior, studenţii militari au vorbit despre: familia ca celulă a societăţii, valorile unei familii durabile, tradiţiile şi obiceiurile unei familii moderne.

Este de menţionat faptul că, activităţi dedicate „Zilei Internaţionale a Familiei” sunt organizate în Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, deja al şaselea an consecutiv, tradiţional în luna mai.