Absolvenţii Academiei Militare repartizaţi la serviciu

Publicat on iunie 25, 2015 în Evenimente

Absolvenţii Academiei Militare repartizaţi la serviciu

CHIŞINĂU, 25 iunie 2015 – Astăzi, studenţii absolvenţi ai Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” au fost repartizaţi la locurile de continuare a serviciului militar, în timpul unei şedinţe, organizate în sala de festivităţi a instituţiei.

Potrivit şefului Direcţiei management resurse umane din cadrul Ministerului Apărării, colonelul (r) Vitalie Butnaru, cei 84 de tineri au fost repartizaţi la locurile de continuare a serviciului militar prin contract în marile unităţi şi unităţile militare ale Armatei Naţionale conform mediei generale de absolvire. Fiecare tînăr a avut posibilitatea de a selecta funcţia conform mediei generale de absolvire şi propunerilor parvenite de la Ministerul Apărării. La finele şedinţei toţi absolvenţii au fost repartizaţi la serviciu, a subliniat colonelul (r) Vitalie Butnaru.

Este de menţionat faptul că pe data de 27 iunie 2015, orele 10.00, tinerii absolvenţi vor primi diplomele de licenţă şi li se va conferi gradul militar primar al corpului de ofiţeri „locotenent”,  în cadrul ceremoniei de absolvire, care va fi organizată în scuarul Arcului de Triumf din capitală.