Academia Militară „Alexandru cel Bun” a început anul de studii 2015-2016

Publicat on septembrie 1, 2015 în Evenimente

Academia Militară „Alexandru cel Bun” a început anul de studii 2015-2016

CHIŞINĂU, 01 septembrie 2015 – Efectivul de militari angajaţi prin contract, studenţii şi cadrele didactice au inaugurat anul de studii 2015-2016 prin intermediul unei activităţi festive, cu intonarea imnului de stat, în prezenta conducerii Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” organizat, pe data de 01 septembrie curent.

Comandantul (rector) al Academiei Militare „Alexandru cel Bun”, colonelul Iurie Bruma a felicitat întreg efectivul, prezent la eveniment, cu menţiunea că: „Anul de studii 2015-2016 să devină un an mai bun, unul cu realizări frumoase în dezvoltarea Academiei Militare şi a procesului de studii. Studenţilor  militari, succese străduinţă în cunoaşterea artei militare, disciplină militară şi numai succsele la studii. Cadrelor didactice, răbdare în educarea studenţilor la cel mai inalt nivel ceea ce va contribui la modernizarea instituţiei de studii superioare militare, unica in ţara noastră”, a subliniat colonelul Iurie Bruma.

În anul curent în Academia Militară au fost admişi la studii 86 de tineri şi tinere, care vor studia la trei specialităţi: infanterie, artilerie, transmisiuni.