Studenţii militari promovează modul sănătos de viaţă

Publicat on octombrie 10, 2015 în Evenimente

Studenţii militari promovează modul sănătos de viaţă

CHIŞINĂU, 10 octombrie 2015 – Circa 100 de studenţi ai Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” au partcipat, pe data de 10 octombrie curent, la ,,Olympic EcoFest 2015”, eveniment organizat de Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Moldova organizat în regiunea Valea Morilor din capitală.

Acţiunea a fost organizată, în premieră, fiind denumită ca o acţiune amplă ecologică avînd drept scop de a promova modul sănătos de viaţă.

Potrivit preşedintelui Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Moldova, Nicolae Juravschi: „Motto-ul evenimentului, planificat pentru întreaga zi, este ,,Practicăm sportul într-un mediu curat”.

În programul evenimentului au fost desfăşurate activități sportive la disciplinele volei, hipism, tenis de masă, atletism, ciclism și altele. O conotație aparte poartă prima ediție a Cupei la kaiac-canoe.

La eveniment au participat peste 2000 de participanţi de diferite vîrste cel mai mic participant a fost de 4 anişori iar cel mai mare implinise simbătă 73 ani, au menţionat organizatorii.