Campionatul Republicii Moldova la Jiu-Jitsu

Publicat on decembrie 7, 2015 în Evenimente

Campionatul Republicii Moldova la Jiu-Jitsu

CHIŞINĂU, 07 decembrie 2015 –  Echipa de studenţi a Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” a participat la Campionatul Republicii Moldova la Jiu-Jitsu (versiunea RANDORI), organizat pe data de 06 decembrie curent, în incinta Universităţii de Stat de Educaţie Fizică şi Sport.

La festivitatea de decernare a diplomelor şi cupelor au fost prezenţi: Ministrul Justiţiei, Vladimir Cibotaru, Preşedintele Federaţiei deJiu-Jitsu din Republica Moldova, Roman Babii şi reprezentanţi ai Ministerului Tineretului şi Sportului, care au subliniat importanţa practicării sportului,ce permite mobilizarea tinerilor dornici de a înregistra performanţe în timpul competiţiilor şi demonstrează o bună pregătire a sportivilor.

Potrivit organizatorilor, la evenimentul sportiv au participat circa 200 de sportivi,în limitele de vîrstă 6 – 36 ani,dintre care 20 au reprezentat Academia Militarăa Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”.

Din cele zece echipe participante la campionat Academia Militară a ocupat treapta a treia a podiumului de onoare, obţinînd bronzul mult rîvnit.

În clasamentul final, studenţii Academiei Militare au ocupat poziţiile:

Dan Grăjdianu – locul III;

Pavel Preda –locul III;

Ion Panicov – locul III;

Igor Pahomea – locul III;

Victor Ursachi – locul III;

Eugen Binzari – locul II;

Nicolae Zabolotnii – locul I.