Felicitări și dedicații pentru femei

Publicat on martie 4, 2016 în Evenimente

Felicitări și dedicații pentru femei

CHIŞINĂU, 04 martie 2016 – Cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeilor, doamnele militare şi angajatele civile au primit astăzi, flori şi cadouri din partea efectivului de bărbaţi ai Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, în timpul unei activităţi festive organizate în sala de festivități a Academiei Militare.

Prezent la eveniment, comandantul (rector) al Academiei Militare, colonelul Iurie Bruma, a felicitat femeile mulţumindu-le pentru că, dintre miile de meserii existente, au ales-o pe cea mai dificilă, dar şi cea mai onorabilă – de apărător al patriei, în care rezistă doar persoanele cu verticalitate. „Ziua de 8 Martie, sărbătorită la începutul primăverii și reprezintă o extraordinară ocazie de a aduce un omagiu tuturor femeilor. Stimate femei, Vă adresez sincere felicitări cu ocazia frumoasei sărbători. Vă aduc cele mai alese cuvinte şi dedicaţii pe care le meritaţi din plin. Suntem mîndri de voi şi Vă mulţumim pentru activitatea profesională, pentru răbdarea şi curajul Dumneavoastră”, a menţionat colonelul Iurie Bruma.

De asemenea, cu ocazia sărbătorii de „8 Martie”, femeile militar şi angajatele civile ale Academiei Militare au primit diplome de onoare pentru atitudinea conștiincioasă și responsabilitatea de care dau dovadă în îndeplinirea activităților de serviciu.

Cu ocazia sărbătorii, a fost organizat un concert dedicat femeilor. Activitatea a fost pregătită de către locotenentul major Sandu Revuțchi și un grup de studenţi militari.

În Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” activează 132 femei militar angajate prin contract, studente militare şi angajate civile.