Absolvenţii Academiei Militare deja cu funcţii

Publicat on iunie 22, 2016 în Evenimente

Absolvenţii Academiei Militare deja cu funcţii

CHIŞINĂU, 22 iunie 2016 – Astăzi, 22 iunie curent, studenţii absolvenţi ai Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” au fost repartizaţi la locurile de continuare a serviciului militar, în timpul unei şedinţe.

Potrivit comandantului (rector) al Academiei Militare, colonel Iurie Bruma, cei 89 de tineri au fost repartizaţi la locurile de continuare a serviciului militar prin contract în marile unităţi şi unităţile militare ale Armatei Naţionale conform mediei generale de absolvire. Fiecare tînăr absolvent a avut posibilitatea de a selecta funcţia conform mediei generale de absolvire şi propunerilor parvenite de la Ministerul Apărării. La finele şedinţei toţi absolvenţii au fost repartizaţi la serviciu, a menţionat colonelul Iurie Bruma.

De menţionat că cei 89 de absolvenţi ai Academiei Militare „Alexandru cel Bun” pe data de 24 iunie curent, orele 09.00, vor primi diplomele de licenţă şi li se va conferi gradul militar primar al corpului de ofiţeri „locotenent”,  în cadrul ceremoniei de absolvire, care va fi organizată în scuarul Arcului de Triumf din capitală.