Ședințe cu studenții anului IV ai Academiei Militare a Forțelor Armate

Publicat on noiembrie 23, 2016 în Evenimente

Ședințe cu studenții anului IV ai Academiei Militare a Forțelor Armate

CHIŞINĂU, 23 noiembrie 2016 La Centrul Militar al municipiului Chișinău s-a desfășurat ședința de informare cu studenții absolvenţi ai Academiei Militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”, cu referire la activitatea de lucru a centrului.

Şeful Marelui Stat Major al Armatei Naţionale-Comandantul Armatei Naţionale, generalul de brigadă Igor Cutie, prezent la eveniment, a declarat că asemenea activităţi sunt binevenite viitorilor ofiţeri, ceea ce permite cunoaşterea celor mai importante activităţi ce ţin de procesul de încorporare în Armata Naţională.

Conducerea instituţiei, în persoana colonelului Alexandru Nica, a familiarizat tinerii cu destinaţia şi misiunea Centrului Militar, activitatea subdiviziunilor acestuia.

Comandantul (rector) al Academiei Militare, colonelul Sergiu Plop, a subliniat importanţa unor asemenea şedinţe de instruire organizate în incinta Centrului Militar al municipiului Chișinău cu scopul de informare a viitorilor ofiţeri este benefic.

Este de menţionat că Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” şi Centru Militar al municipiului Chișinău colaborează activ în promovarea imaginii Armatei Naţională în rîndul tinerilor.