Bilanţul activităţilor instituţionale -2016

Publicat on decembrie 27, 2016 în Evenimente

Bilanţul activităţilor instituţionale -2016

CHIŞINĂU, 27 decembrie 2016 – În cadrul Academiei Militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun” a avut loc bilanțul activităților pentru anul 2016.

Potrivit locţiitorului comandantului pentru învăţămînt (prorector) colonel Gheorghe Țurcanu, la finele anului calendaristic sunt prezentate realizările în domeniul învățămîntului, activității științifice, activității administrative, desciplinei militare etc.

Prezent la eveniment, comandantul (rector) al Academiei Militare, colonelul Sergiu Plop, a menționat că pe parcursul anului 2016 instituția a făcut progrese importante, efortul principal fiind axat pe absolvirea ciclului I, studii de licență și ciclul II, studii master, precum și admiterea 2016.

De asemenea, colonelul Sergiu Plop a subliniat că au fost înregistrate succese cu privire la promovarea imaginii Academiei Militare prin participarea reprezentanților instituției la diverse activități organizate de către centrele militare teritoriale și administrația publică locală. Realizări relevante s-au obținut și în domeniul înbunătățirii infrastructurii instituției.

Totodată, în timpul ședinței, militarilor prin contract și angajaților civili ai instituției li s-au acordat diplome de merit din partea Ministrului Apărării și a comandantului (rector) academie, pentru activitatea fructuoasă pe parcursul anului 2016.

La final, comandantul (rector) al Academiei Militare, colonelul Sergiu Plop a ținut să-i felicite pe toți cei prezenți la ședință cu ocazia sărbătorilor de iarnă și pentru a reveni în noul an cu noi forțe de muncă.