Viceministrul Apărării al Republicii Moldova Gheorghe Galbura a vizitat Academia Militară

Publicat on ianuarie 25, 2017 în Evenimente

Viceministrul Apărării al Republicii Moldova Gheorghe Galbura a vizitat Academia Militară

CHIŞINĂU, 25 ianuarie 2017 – Viceministrul Apărării al Republicii Moldova Gheorghe Galbura a întreprins o vizită de lucru în Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”.

Comandantul (rector) al Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, a informat Viceministrul Apărării despre organizarea procesului educaţional, precum şi despre noile scopuri şi obiective pentru anul curent.

În timpul vizitei, Viceministrul Apărării a verificat modalitatea de desfăşurare a evaluărilor finale în cadrul sesiunii de iarnă a studenţilor. Totodată, a avut şi discuţii amicale cu studenţii, oferindu-le sfaturi şi încurajându-i la procesul de învăţământ, menţionând că viitorul Armatei Naţionale depinde de studiile şi eforturile pe care ei le vor depune pentru scopul primordial de a apăra ţara.

De asemenea, Domnul Gheorghe Galbura a inspectat subdiviziunile instituţiei, blocul de studii, catedrele, cazărmile şi căminele studenţeşti, precum şi cantina academiei.

La finele vizitei, Viceministrul Apărării a menţionat că este mulţumit de realizările academiei şi rezultatele studenţilor la examene şi le-a urat succese în continuare.