Felicitări studenţilor militari

Publicat on noiembrie 17, 2017 în Evenimente

Felicitări studenţilor militari

CHIŞINĂU, 17 noiembrie 2017 – Conducerea Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” a organizat un concert cu ocazia sărbătorii „Ziua Internaţională a Studentului” în incinta instituţiei.

Prezent la eveniment, comandantul (rector) al Academiei Militare, colonelul Sergiu Plop a felicitat efectivul de studenţi militari care au obţinut rezultate înalte la studii, competiţii sportive, viaţa academică, dar şi care au contribuit la promovarea imaginii academiei. „Vă dorim să rămâneţi mereu la fel de energici, plini de viaţă, să faceţi faţă tuturor provocărilor şi să savuraţi viaţa din plin. Să aveţi parte de multe realizări, fericire, şanse de afirmare şi un viitor aşa cum vi-l doriţi”, a specificat colonel Plop.

În cadrul evenimentului, companiile au concurat între ele cu un  program divers, cântece piese de teatru şi dansuri. La final, au fost menţionate cele mai bune echipe şi totodată au fost oferite cadouri fiecărei companii.

De remarcat faptul că anual în Academia Militară este organizat evenimentul dedicat tinerilor, pe data de 17 noiembrie „Ziua Internaţională a Studentului”.