Cursul de specializare în domeniul comunicației și informaticei”Managementul sistemului de comunicații și informatic” s-a finalizat cu succes

Publicat on februarie 23, 2018 în Anunţuri

Cursul de specializare în domeniul comunicației și informaticei”Managementul sistemului de comunicații și informatic” s-a finalizat cu succes

La Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” s-a desfăşurat ceremonia de absolvire a Cursului de specializare în domeniul comunicații și informatic”Managementul sistemului de comunicații și informatic”. La eveniment au participat Secretarul general de stat al Ministerului Apărării, Radu BURDUJA şi Comandantul (rector) al Academiei Militare, colonel Sergiu Plop.

Domnul Radu BURDUJA a înmânat certificatele de absolvire, a felicitat absolvenţii cursului şi şi-a exprimat încrederea că experienţa acumulată în cadrul acestui curs va fi utilă absolvenţilor cursului menţionat şi a mulţumit Academiei Militare pentru buna desfăşurare a cursului.
De asemenea colonelul Sergiu Plop a ţinut să felicite participanţii cursului cu menţiunea că cunoştinţele teoretice acumulate pe parcursul desfăşurării întregului curs trebuie împărtăşite şi cu colegii lor.
Potrivit superiorului cursului, Domnului colonel (r) Igor Zavalski, acest curs a fost desfăşurat în perioada 12-23.02.2018, CURSUL nominalizat este în premieră şi a fost absolvit de 11 militari prin contract a Armatei Naţionale. Scopul principal al cursului – perfecționarea cunoștințelor manageriale ale ofițerilor (managementul general, procesul militar decizional, planificarea specifică și conducerea cu sistemul de comunicații și informatic).