Tezele de licenţă prezentate public

Publicat on iunie 18, 2018 în Evenimente

Tezele de licenţă prezentate public

 

CHIŞINĂU, 18 iunie 2018 – Studenţii absolvenţi ai Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, în perioada 18-20 iunie curent, susţin tezele de licenţă în prezenţa comisiilor de specialitate.

Locţiitorul comandantului Academiei Militare pentru învăţământ (prorector) colonelul Gheorghe Ţurcanu, a specificat, că la susţinerea tezelor de licenţă sunt implicaţi absolvenţii celor trei specialităţi: conducerea trupelor de infanterie,  artilerie şi transmisiuni.

„Temele tezelor de licenţă au fost propuse anterior, iar un urma solicitării studenţilor au fost acceptate şi aprobate spre elaborare şi susţinere publică” a subliniat colonelul Gheorghe Ţurcanu.

La absolvirea Academiei Militare, tinerilor li se acordă gradul militar primar al corpului de ofiţeri – „locotenent” şi loc de serviciu garantat în una din unităţile militare ale Armatei Naţionale.

Ceremonia festivă de înmânare a diplomelor de absolvire, va avea loc pe data de 23 iunie 2018, în scuarul Arcului de Triumf di oraşul Chişinău.