Training cu comandaţii inferiori din cadrul Armatei Naţionale asistat de echipa întrunită mobilă de instruire din JFCHQ Naples

Publicat on iunie 8, 2018 în Evenimente

Training cu comandaţii inferiori din cadrul Armatei Naţionale  asistat de echipa întrunită mobilă de instruire din JFCHQ Naples

CHIŞINĂU – 08 iunie 2018 – În perioada 04-08 iunie curent echipa întrunită mobilă de instruire din JFCHQ Naples a desfăşurat în cadrul Cursului de instruire a liderilor inferiori nivelul II, organizat şi desfăşurat la Secţia de pregătire sergenţi şi subofiţeri (l. d. p. Cahul), subdiviziune a Centrului perfecţionare continuă a Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, un training cu comandaţii inferiori din cadrul Armatei Naţionale.

Comandantul (rector) al Academiei Militare, colonelul Sergiu PLOP a felicitat participanţii la training-ul organizat în cadrul cursului, oferind militarilor diplome de participare. Acesta este desfăşurat în conformitate cu Planul de activitate externă Ministerului Apărării şi Armatei Naţionale a Republicii Moldova pentru anul 2018, în perioada 04-08 iunie, fiind organizat training-ul cu comandaţii inferiori din cadrul Armatei Naţionale, asistat de către echipa întrunită mobilă de instruire din JFCHQ Naples.

„Training-ul cu efectivul de subofiţeri ai Armatei Naţionale a fost organizat în cadrul  Cursului de instruire a liderilor nivelul II, la care au participat subofiţeri din toate unităţile Armatei Naţionale, întrunind 12 bărbaţi şi 3 femei-militar”: a subliniat colonel Sergiu Plop.

Este de remarcat că, în cadrul cursului de lideri inferiori, nivel II sunt implicaţi militari care urmează a fi avansaţi la funcţii în calitate de comandanţi de plutoane.