LA MULȚI ANI, STIMAȚI COLEGI!!!

Publicat on decembrie 22, 2022 în Evenimente

LA MULȚI ANI, STIMAȚI COLEGI!!!

      Chișinău, 22 decembrie 2022.  Atmosfera sărbătorilor de iarnă a intrat din plin în Academia Militară a Forțelor Armate ”Alexandru cel Bun” cu tot farmecul ei.

      Tradițional, studenții academiei cu suportul conducerii instituției, organizează și prezintă  întregului colectiv al academiei un program cultural- artistic dedicat sărbătorilor de iarnă, pentru a dărui tuturor voie bună, emoții pozitive și împlinire sufletească pentru rezultatele obținute la sfîrșit de an. Prin programul prezentat, studenții manifestă pasiunea  și dorința de a valorifica obiceiurile și tradițiile sărbătorilor de iarnă, dar și dorința de a vedea oamenii fericiți.

      Totodată, activitatea urmărește scopul de a  promova cultura comunicării și aptitudinilor estetice, dezvoltarea calităților creative și de organizatori.

       Cu prilejul ajunului sărbătorilor de iarnă, colonel Iurie GÎRNEȚ, a adresat întregului colectiv mesajul: ” În ajun de  Anul Nou, Vă doresc sănătate și să sărbătoriți în siguranță. Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casele și sufletele fiecăruia. Să vă bucurați de realizări frumoase și experiențe noi, care dau valoare activității și vieții dumneavoastră”.

       LA MULȚI ANI, STIMAȚI COLEGI !!!