Absolvenţii studiilor de masterat în Securitate şi Apărare şi-au primit diplomele

Publicat on februarie 24, 2023 în Evenimente

Absolvenţii studiilor de masterat în Securitate şi Apărare şi-au primit diplomele

A noua promoţie de absolveniţi ai studiilor de masterat au primit diplomele în timpul unei ceremonii festive, organizată la Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”. Deschiderea solemnă a festivității a început cu intonarea imnului studențesc ,,Gaudeamus’’.

Prezent la eveniment, Secretarul de Stat al MA – domnul Sergiu PLOP  a înmânat diplomele de absolvire, la care dumnealui i-a felicitat pe noii masteranzi cu finisarea studiilor  îndemnându-i să se implice la maxim în procesul de dezvoltare al instituțiilor pe care le reprezintă și să împărtășească colegilor din experiența acumulată în cadrul cursului de master.

Remarcăm că anul acesta au absolvit studiile la ciclul II, studii superioare de masterat 17 absolvenţi, atât militari angajaţi prin contract ai Armatei Naţionale, cât şi reprezentanţi ai altor structuri de forță.

Programul de studii la ciclul II, masterat în Academia Militară, a durat 18 luni şi a inclus discipline fundamentale la specialitatea “Securitate şi apărare”.