Cursul intensiv intermediar de studiere a limbii engleze absolvit cu succes!

Publicat on decembrie 8, 2023 în Evenimente

Cursul intensiv intermediar de studiere a limbii engleze absolvit cu succes!

Astăzi, 11 militari din unitățile Armatei Naționale au absolvit cursul intensiv intermediar de studiere a limbii engleze.

Instruirea s-a desfățurat în cadrul Centrului Lingvistic al Academiei Militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun” în perioada 21.08 – 08.12.2023.

Certificatele de competența lingvistică a militarilor au fost înmânate de către rectorul (comandant) al Academiei Militare, colonel Vadim CEMÎRTAN, în cadrul unei ceremonii de absolvire organizate cu acest prilej.

Rectorul i-a felicitat pe militarii absolvenți și a subliniat valoarea limbii engleze atât pentru cariera personalului militar al Armatei Naționale cât și pentru participarea la exerciții și diverse misiuni internaționale.

Obiectivul principal al cursului este dezvoltarea performanţelor lingvistice la abilitățile citit, ascultat, vorbit și scris, militarii find evaluați la final de curs în conformitate cu criteriile STANAG 6001.

Menţionăm că până în prezent 1616 de militari și angajați civili au absolvit cursuri de studiere a limbilor străine în cadrul Centrului lingvistic.