Mesajul comandantului-rector Academiei Militare colonel Mihail Bucliș cu ocazia aniversării a XXI-a de la crearea Armatei Naţionale

Posted on September 3, 2012 in Evenimente

Mesajul comandantului-rector Academiei Militare colonel Mihail Bucliș cu ocazia aniversării a XXI-a de la crearea Armatei Naţionale

Domnilor ofiţeri, subofiţeri, sergenţi, studenţi angajați civili, cadre militare în rezervă şi retragere, stimaţi membri ai familiilor,

Cu ocazia sărbătorii Zilei Armatei Naţionale adresez sincere felicitări întreg efectivului de militari și angajați civili ai Academiei Militare “Alexandru cel Bun”.

Această zi reprezintă o sărbătoare cu semnificație deosebită și un prilej de a onora fiecare cetățean care îndeplinește serviciul militar.

Devotamentul de care daţi dovadă și responsabilitatea cu care trataţi rigorile meseriei permit constatarea și îndemnul să continuaţi să vă faceţi datoria cu cinste și să fiţi în serviciul naţiunii, așa cum v-o cere datoria.

Felicit călduros familiile militarilor și civililor care  sunt alături și le mulțumesc pentru aceasta. Studenților militari le urez multe succese la studii.

Stimați colegi!

În deosebitele momente de sărbătoare Vă doresc multă sănătate, împliniri personale și profesionale, multe bucurii alături de cei dragi, succese în tot ceea ce faceți.

LA MAI MULT ȘI LA MAI MARE!