(Română) Cursul de instruire a liderilor inferiori nivelul I s-a finalizat cu succes

Posted on March 24, 2017 in Evenimente

(Română) Cursul de instruire a liderilor inferiori nivelul I s-a finalizat cu succes

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

CHIŞINĂU, 24 martie 2017 – Un grup de militari ai Armatei Naţionale au primit certificatele de absolvire a Cursului de instruire a liderilor inferiori nivelul I în cadrul unei ceremonii festive.

Prezent la eveniment, şeful J1 Direcţie personal a Marelui Stat Major al Armatei Naţionale, locotenent-colonelul Veaceslav Donica, a specificat că acest curs are ca scop profesionalizarea corpului de sergenţi din Armata Naţională, iar ulterior aceştia urmează a fi promovaţi conform Ghidului de carieră militară.

Potrivit şefului Centrului perfecţionare continuă, locotenent-colonelul Ion Cozma, cursul a fost desfăşurat în perioada 30 ianuarie – 24 martie curent şi a fost absolvit de către 29 de militari prin contract ai Armatei Naţionale.

Cursul de instruire a liderilor inferiori nivelul I a fost organizat şi desfăşurat pe baza Brigăzii 3 infanterie motorizată din oraşul Cahul.

Este de menţionat faptul că până în prezent la acest curs, în cadrul Centrului perfecţionare continuă, au fost instruiţi peste 290 militari ai Armatei Naţionale.