(Română) Închiderea oficială a Conferinţei internaţionale a grupului de lucru a Consorţiumului PfP instruire distribuită la distanţă

Posted on November 16, 2017 in Evenimente

(Română) Închiderea oficială a Conferinţei internaţionale a grupului de lucru a Consorţiumului PfP instruire distribuită la distanţă

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 CHIŞINĂU, 16 noiembrie 2017 – Comandantul (rector) al Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, colonel Sergiu Plop a participat la închiderea oficială a Conferinței internaționale – instruire distribuita la distanță.
Principalii organizatori ai conferinţei internaţionale a grupului de lucru a Consorţiumului Parteneriat pentru Pace (PfPC), instruire distribuită la distanţă (ADL WG Workshop), Doamna Greta Keremidchieva și Domnul Paul Thurkettle au mulțumit Academiei Militare pentru buna organizare și desfășurare a conferinței specificând că învăţământul avansat distribuit la distanţă este primordial pentru cei ce doresc să studieze.
La rândul său, colonelul Sergiu Plop a mulțumit experților străini cu mențiunea că pentru academie a fost o adevărată plăcere de a desfășura conferința menționată.
La finele conferinţei, experţii internaţionali au remarcat progresele obținute în dezvoltarea învăţămîntului avansat distribuit la distanţă din cadrul Academiei Militare a Forțelor Armate ,,Alexandru cel Bun”.