(Română) Revelion 2017

Posted on December 20, 2017 in Evenimente

(Română) Revelion 2017

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

   CHIŞINĂU, 20 Decembrie 2017 – Studenţii Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” au avut parte de un revelion pe cinste, organizat pe data de 20 decembrie 2017, în sala festivă a instituţiei.

   În cadrul evenimentului, studenţii au felicitat efectivul de militari şi angajaţi civili ai instituţiei aducând sincere şi calde urări de bine cu ocazia frumoaselor sărbători de Crăciun şi Anul Nou, organizând scenete umoristice, colinde şi urături.

   Totodată, în cadrul spectacolului, pentru studenţi a fost organizată o masă dulce şi au fost înmânate cupe şi diplome de merit pentru cei mai buni studenţi sportivi ai anului 2017.

   Comandantul (rector) al Academiei Militare, colonelul Sergiu Plop, în încheiere a venit cu un mesaj de felicitare adresat celor prezenţi în sala de festivităţi, în ajunul sărbătorilor de iarnă.