(Română) Analiza postacţiune a Programului DEEP pentru anul 2017-2018

Posted on June 5, 2018 in Evenimente

(Română) Analiza postacţiune a Programului DEEP  pentru anul 2017-2018

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

CHIŞINĂU, 05 iunie 2018 – În conformitate cu Planul de activitate al Programului de Consolidare a Instruirii în domeniul Apărării (DEEP) pentru anul 2018, în Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” a fost desfăşurată  vizita de asistenţă a experţilor NATO.

Comandantul (rector) al Academiei Militare, colonelul Sergiu Plop a menţionat că asistenţa experţilor NATO desfăşurată în cadrul programului DEEP, contribuie nemijlocit la instruirea calitativă a studenţilor de la ciclul I studii de licenţă, ciclul II studii de master, ciclul III studii de doctorat, precum şi studenţilor cursului postuniversitar de perfecţionare în domeniul securităţii şi apărării naţionale.

Şedinţa de lucru a avut scopul de a face analiza postacţiune a procesului de studii în Academia Militară, pentru anul universitar 2017 – 2018 şi stabilirea noilor obiective pentru anul de studii 2018-2019.

Menţionăm că Programul de Consolidare a Instruirii în domeniul Apărării (DEEP) a demarat în anul 2009, în cadrul căruia Academia Militară fiind vizitată de numeroşi experţi NATO care desfăşoară activitatea în colaborare cu reprezentaţii instituţiei de învăţământ superior militar din Republica Moldova.