(Română) Prezentarea comisiei examenului de licenţă în Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”

Posted on May 13, 2020 in Evenimente

(Română) Prezentarea comisiei examenului de licenţă în Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Astăzi în incinta Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” a fost prezentată comisia examenului de licenţă.

Președintele examenului de licență colonel Octavian VARZARI – Locțiitorul Șefului Marelui Stat Major al Armatei Naționale (operații și instruire) le-a urat succese şi baftă studenţilor şi a menţionat: Pentru a realiza lucruri măreţe e nevoie nu numai de acţiune ci şi de viziune, nu doar de planuri ci şi de incredere că vor reusi.

În acest an susținerea probelor și tezelor de licență se va realiza în sistemul on-line, utilizând diverse instrumente TIC (MOODLE, BigBlueBotone, Skype, Zoom, etc.), care dau posibilitatea de a aprecia cunoștințele și competențele studentului, precum și de a vedea și auzi persoana evaluată.

Atât pentru studenți, cât și pentru Comisia examenului de licență, Subcomisiile pe discipline și Subcomisiile de evaluare a tezelor de licență se vor pregăti spații dotate cu echipamentul necesar pentru desfășurarea videoconferințelor.