Campionatul Armatei Naționale la mini-fotbal

Posted on October 17, 2022 in Evenimente

Campionatul Armatei Naționale la mini-fotbal

       CHIŞINĂU, 10 – 14 octombrie 2022 – Echipa de studenți ai Academiei Militare a Forțelor Armate ”Alexandru cel Bun”, a participat   la Campionatul Armatei Naționale de mini-fotbal,  găzduit de Brigada 2 infanterie motorizată.    

       La Campionat, au participat 11 echipe din cadrul Armatei Naționale. Datorită spiritului de echipă, pregătirii sportive intensive, dar și tehnicii bune în timpul jocului,  echipa  Academiei  Militare  a  Forțelor  Armate  s-a  clasat  pe  locul III.

În același context, studentul clasa III Nicolae BARGAN, a fost premiat pentru cel mai bun ”JUCĂTOR”  din cadrul Campionatului.

       Efectivul academiei, participă în fiecare an la astfel de campionate, iar scopul competițiilor este de a dezvolta spiritul de echipă, responsabilitatea, mobilizarea  și concentrarea sporită  în timpul concurenței.        Rectorul (comandant) Academie Militară a Forțelor Armate, colonel Iurie GÎRNEȚ,  a felicitat echipa pentru succesele obținute  încurajînd participarea și în continuare la astfel de competiții, pentru a spori modul sănătos de viață.