Vizita de lucru a Echipei Mobile de la Napoli la final

Posted on October 28, 2022 in Evenimente

Vizita de lucru a Echipei Mobile de la Napoli la final

       În perioada 24 – 28.10.2022, în cadrul Academiei Militare a Forțelor Armate ,,Alexandru cel Bun”,  s-a realizat un modul de instruire pentru Corpul de sergenți ai Armatei Naționale. Respectivul ciclu de lecții este asigurat cu suportul Echipei Mobile Întrunite de Instruire din cadrul Comandamentului Forțelor Întrunite de la Napoli.

      Activitatea didactică menționată are drept scop instruirea efectivului de sergenți ai Armatei Naționale, pentru îndeplinirea misiunilor și sarcinilor specifice unui mediu de activitate multinațional, precum și formarea continuă a corpului de sergenți.

     În cadrul vizitei, membrii delegației au avut o întrevedere cu conducerea Marelui Stat Major al Armatei Naționale și Academiei Militare a Forțelor Armate, care apreciază colaborarea,  schimbului de experiență și implicarea în instruirea militarilor Armatei Naționale.

     Vizita de lucru a Echipei Mobile de la Napoli este realizată în baza Planului de activitate externă al Ministerului Apărării și Armatei Naționale a Republicii Moldova, pentru anul 2022.