Absolvirea cu succes a Cursului de sergenți nivel de bază

Posted on May 12, 2023 in Evenimente

Absolvirea cu succes a Cursului de sergenți nivel de bază


Astăzi a avut loc absolvirea cu succes a Cursului de sergenți nivel de bază, desfășurat în perioada 13 februarie – 12 mai 2023.

Cursul a fost organizat de Centrul de instruire a sergenților și a avut drept scop dezvoltarea corpului de sergenți ca lideri, consolidarea cunoștințelor teoretice și abilităților practice pentru a-și îndeplini la un nivel înalt și eficient sarcinile atribuite, să gestioneze direct sau să participle la conducerea subunităților din care fac parte. Participanții au avut oportunitatea de a învăța și de a exersa abilitățile de conducere necesare pentru a gestiona direct sau a participa la conducerea subunităților din care fac parte.

Absolvenții Cursului de sergenți nivel de bază vor fi recunoscuți în conformitate cu Ghidul carierei militare și vor fi eligibili pentru promovare în gradul primar al corpului de sergenți.

Această realizare reprezintă un pas important în avansarea în carieră pentru fiecare militar participant și îi va oferi oportunități sporite de dezvoltare profesională în domeniul militar.

Le dorim absolvenților succes în cariera militară și îi încurajăm să continue perfecționarea cunoștințelor și abilităților în domeniul militar.