Fundamente ale ştiinţei militare pentru studenţii anului I

Publicat on ianuarie 23, 2013 în Evenimente

Fundamente ale ştiinţei militare pentru studenţii anului I

Chişinău, 23 ianuarie 2013 – Un grup de experţi NATO  din Canada, efectuiază o vizită de lucru în Academia Militară „Alexandru cel Bun” în perioada 23-24 ianuarie curent.

Experţii din Canada vor desfăşura în perioada indicată un şir de şedinţe la disciplina „Fundamente ale ştiinţei militare”, cu studenţii anului I ai ciclului I, studii de licenţă.

Potrivit decanului facultăţii Ştiinţe militare, locotenent-colonelul Sergiu Şaramet, şedinţele propuse de către experţii NATO fac parte din curricula obligatorie de studii la disciplina „Fundamente ale ştiinţei militare”. În cadrul orelor de curs tinerii studenţi au posibilitatea de a face  cunoştinţă cu experienţa altor state la acest capitol.

În timpul vizitei experţii NATO se vor întîlni cu profesorii facultăţii Ştiinţe militare şi vor pune în discuţie unele aspecte ale curriculei la disciplina „Fundamente ale ştiinţei militare”.

Este de menţionat faptul că vizita experţilor din Canada face parte din planul de dezvoltare a curriculei disciplinelor de studii la formare.