Curs avansat (interarme) pentru ofiţeri inferiori desfăşurat on-line

Publicat on februarie 4, 2013 în Evenimente

Curs avansat (interarme) pentru ofiţeri inferiori desfăşurat on-line

Chişinău, 04 februarie 2013 – „Cursul avansat (interarme) pentru ofiţeri inferiori desfăşurat on-line, este necesar în Armata Naţională pentru formarea continuă a corpului de ofiţeri inferiori, dar şi pentru pregătirea ofiţerilor inferiori în domeniu de lucru la nivel de companie (baterie)” – a subliniat comandantul (rector) al Academiei Militare „Alexandru cel Bun”, colonelul Mihail Bucliş, în timpul briefing-ului de introducere.

Cursul nominalizat va fi desfăşurat în premieră de Academia Militară, în cadrul Centrului de perfecţionare continuă, în perioada 04.02.2013 – 29.03.2013.

Maiorul Ion Ţinevschi, şeful centrului perfecţionare continuă, a menţionat că scopul cursului avansat de ofiţeri inferiori este pregătirea ofiţerilor pentru îndeplinirea obligaţiunilor de serviciu în funcţie de comandant de companie (baterie) cît şi dezvoltarea competenţelor şi capacităţilor de manager, specialist militar, luptător şi educator.

Materialul didactic va fi procesat şi publicat on-line pe platforma ILIAS a Academiei Militare.

La cursul avansat (interarme) pentru ofiţeri inferiori, vor studia militarii din marile unităţi şi unităţile militare ale Armatei Naţionale.

La finele cursului ofiţerii vor primi certificate de absolvire.