DRAGOBETELE – SĂRUTĂ FETELE

Publicat on februarie 23, 2013 în Evenimente

DRAGOBETELE – SĂRUTĂ FETELE

Chişinău, 22 februarie 2013 – Tinerii studenţi ai anului de studii au organizat pe data de 22 februarie curent un spectacol-concurs dedicat sărbătorii “Zilei Dragobetelor”, cu genericul „Daca Dragoste nu e Nimic nu e”, în sala de festivităţi a Academiei Militare „Alexandru cel Bun”.

Perechile participante, cinci la număr, au avut de trecut un şir de probe, care la final au şi desemnat perechea anului 2013.

Concursul a fost divizat în cinci probe de creaţie: prezentarea, declaraţia de dragoste, tema de acasă, care au permis participanţilor să-şi demonstreze aptitudinile de originalitate, inteligenţă, romantism şi nu în ultimul rînd creativitate.

Cei 10 participanţi, fete şi băieţi, au prezentat probele de originalitate, îmbinate cu frumoasele poveşti de dragoste, cum au fost: Mihai Eminescu şi Veronica Micle, Tristan şi Izolda, Romeo şi Djulieta.

Într-un final perechea anului a fost desemnată de comun acord al juriului cu spectatorii, perechea formată din Nadejda Guţu şi Eugen Chiriac au şi devenit marii învingători.