Studenţii Academiei Militare au participat la Conferinţa Internaţională „Perspective pentru Moldova 2013 – Cooperarea cu NATO”

Publicat on mai 28, 2013 în Evenimente

Studenţii Academiei Militare au participat la  Conferinţa Internaţională „Perspective pentru Moldova 2013 – Cooperarea cu NATO”

Taraclia, 27 mai 2013 – Centrul de Informare şi Documentare NATO din Republica Moldova a organizat, pe data 27 mai curent, Conferinţa Internaţională „Perspective pentru Moldova 2013 – Cooperarea cu NATO”, care a avut loc la Universitatea de Stat din Taraclia.

La conferinţă au participat  instituţiile de învăţămînt superior universitar din ţară şi de peste hotare, printre care şi reprezentanţii Academiei Militare a Forţelor Armate ,,Alexandru cel Bun”.

Temele abordate în timpul conferinţei au fost axate pe combaterea terorismului, integrarea europeană, globalizarea bussinesului pe piaţa cibernetică, evacuarea pesticidelor şi securitatea ecologică.

La evenimentul anterior menţionat, a fost prezent Ambasadorul Bulgariei în Republica Moldova, Georgi Panaiotov, Ambasadorul Turciei în Republica Moldova, Mehmet  Selim Kartal şi conducerea Centrului de Informare şi Documentare NATO, condusă de către Nicolae Vascauţan.