Academia Militară a participat la Conferința MUM (MicroTik User Meeting)

Publicat on august 24, 2013 în Evenimente

Academia Militară a participat la Conferința MUM  (MicroTik User Meeting)

Pe data de 23 august 2013, în incinta Leogrand Convention Center, s-a desfășurat Conferința MUM  (MicroTik User Meeting), în cadrul căreia s-au prezentat strategiile pentru implementarea MikroTik RouterOS și aplicațiile hardware RouterBoard, cu sprijinul companiei AITEC, principalul distribuitor în Republica Moldova.

La conferință au fost înregistrați peste 300 de participanți și au fost puse în discuție aspectele de utilitate a sistemelor de echipament produse de MicroTik (Lituania) în diferite domenii de activitate.

La acest forum au fost invitați și au participat lectorii Academiei Miitare a Forțelor Armate a Republicii Moldova, locotenentul Claudia HLOPEANICOV, cu prezentarea „Academy Training MicroTik în AMFA” și căpitanul  Victor SURLARI, cu prezentarea „Sisteme de desfășurare rapidă în AMFA pe bază de MicroTik”, precum și studenții specialității comunicații și informatică a instituției.

Prezent la eveniment, comandantul (rector) al Academiei Militare a Forțelor Armate, colonelul Mihail BUCLIȘ a menționat, că cooperarea cu MicroTik este foarte benefică și utilă pentru Armata Națională și Academia Militară, iar pe viitor, în comun, vor fi trasate și alte direcții de dezvoltare.