Colaborare de nivel interuniversitar

Publicat on februarie 6, 2014 în Evenimente

Colaborare de nivel interuniversitar

CHIŞINĂU, 6 februarie 2014 –  Comandantul – rector al Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, colonelul Mihail Bucliş, a avut astăzi o întrevedere de lucru cu şeful Departamentului logistic al Universităţii de Apărare din Brno, Cehia, colonelul Zbysek Korecki.

În timpul discuţiilor bilaterale comandantul-rector, colonelul Mihail Bucliş, a subliniat împortanţa şi necesitatea studierii domeniului planificării operaţiilor logistice de către militarii din ţara noastră, iar experienţa occidentală oferă posibilitatea studenţilor ciclului II studii masterat şi funţionarilor publici de la Cursul postuniversitar de nivel politico-militar în domeniul securităţii şi apărării, de a se perfecţiona cunoştinţele în această direcţie de activitate.

Totodată, colonelul Mihail Bucliş, a mulţumit oaspetelui pentru colaborarea la nivel înalt între instituţiile de învăţămînt superior militar din Republica Moldova şi Republica Cehă.

Reamintim că vizita de lucru, în perioada 3-7 februarie curent, a expertului NATO, Zbysek Korecki, se încadrează în contextul asistenţei implementării obiectivelor IPAP de dezvoltare a Academiei Militare „Alexandru cel Bun”.