Campionatul Naţional Universitar de rugby

Publicat on mai 27, 2014 în Evenimente

Campionatul Naţional Universitar de rugby

CHIŞINĂU, 27 mai 2014 – Echipa de rugby „Triumf” a Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” a evoluat, pe data de 27 mai curent, la Campionatul Naţional Universitar – 2014 de rugby-7, între echipele de studenţi. Echipele au jucat pe stadionul „Dinamo” din capitală.

Evenimentul se află la prima ediţie şi a fost organizat de Federaţia Sportului Universitar a Republicii Moldova în colaborare cu Federaţia de Rugby din Moldova (FRM).

La campionat au participat reprezentantele instituţiilor de invăţămînt din ţară Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport, Academia de Studii Economice a Moldovei, Universitatea Tehnică a Moldovei, Academia Militară „Alexandru cel Bun”, Universitatea de Stat din Moldova şi Universitatea de Studii Politice şi Economice Europene „Constantin Stere” (USEFS).
În cadrul campionatului, între pauzele meciurilor programate, trei echipe studenţeşti de senioare: USEFS, Academia Militară „Alexandru cel Bun” şi LIMPS au jucat un mini-turneu organizat de FRM.