Ataşatul militar al Germaniei a vizitat Academia Militară la finele mandatului

Publicat on septembrie 8, 2014 în Evenimente

Ataşatul militar al Germaniei a vizitat Academia Militară la finele mandatului

CHIŞINĂU, 8 septembrie 2014 – Ataşatul militar al Republicii Federale Germania, locotenent-colonelul Berthold EISENREICH, a vizitat pe data de 8 septembrie, Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, cu ocazia încheierii mandatului în calitate de ataşat militar în Republica Moldova.

În timpul vizitei, locotenent-colonelul Berthold EISENREICH, a fost însoțit de către noul Atașat al apărării Republicii Federale Germania, locotenent-colonelul Marc ASCUI.

În cadrul întrevederii, locotenent-colonelul Berthold EISENREICH a subliniat, că fiind în calitatea sa de reprezentant al Germaniei  în ţara noastră a contribuit, prin multiple activități,  la dezvoltarea relaţiilor moldo-germane. 

La rândul său, colonelul Mihail Bucliş, comandant (rector) al Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, a mulţumit locotenent-colonelului Berthold EISENREICH pentru suportul acordat instituţiei la instruirea lingvistică, la aplicații, la instruirea militarilor moldoveni la diverse cursuri, precum și la susținerea proiectelor internaționale.

De asemenea, rectorul a urat succese în continuare locotenent-colonelului Marc ASCUI.