Studenții Academiei Militare au participat la festivalul folcloric ostășesc „La onor, la datorie”

Publicat on noiembrie 11, 2016 în Evenimente

Studenții Academiei Militare au participat la festivalul folcloric ostășesc „La onor, la datorie”

CHIŞINĂU, 11 noiembrie 2016 – Studenţii Academiei Militare a Forțelor Armate ,,Alexandru cel Bun”, au participat la Festivalul folcloric ostășesc „La onor, la datorie”, ediția a XIX – a. Festivalul s-a desfășurat în incinta Centrului de Excelență în Transporturi, organizat de Centrul Militar al municipiului Chişinău, în comun cu Pretura Sectorului Botanica.

La acest eveniment au participat şi studenţi ai Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” care au ţinut un discurs oaspeţilor prezenţi la eveniment despre avantajele studiilor în cadrul instituţiei şi au distribuit tinerilor, afişe, pliante şi material informativ cu referire la activitatea academiei.

„Tot în această zi se sărbătoreşte şi ziua recrutului, acţiune festivă de petrecere a recruţilor spre îndeplinirea serviciului militar în termen a sectorului Botanica.

Este de menţionat faptul că Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” participă activ la toate manifestările în masă organizate în cadrul Armatei Naţionale cu un program de informare a tinerilor referitor la avantajele studiilor în Academia Militară.