Studenţii cursului postuniversitar în domeniul securităţii şi apărării în vizită la Ministerul Apărării

Publicat on ianuarie 20, 2017 în Evenimente

Studenţii cursului postuniversitar în domeniul securităţii şi apărării în vizită la Ministerul Apărării

CHIŞINĂU, 20 ianuarie 2017 – În incinta Ministerului Apărării, audienţii cursului postuniversitar în domeniul securităţii şi apărării au avut o întrevedere cu Secretarul de stat al Ministerului Apărării, domnul Aurel Fondos.

În cadrul şedinţei, Domnul Secretar de stat a ţinut să le vorbească despre Rolul Ministerului Apărării al Republicii Moldova în asigurarea securităţii naţionale şi Procesul de reformă a Armatei Naţionale. Cei prezenţi în sală au avut posibilitatea de a se familiariza atît cu locul şi rolul Ministerului Apărării în cadrul sistemului naţional de securitate şi apărare al Republicii Moldova, de a face cunoştinţă cu perspectivele de dezvoltare a sistemului de apărare naţională cît şi cu managementul politicii de apărare.

De asemenea Dumnealui a menţionat că Armata Naţională participă la diferite misiuni şi operaţiuni internaţionale ceea ce reprezintă un punct forte.

La final, Domnul Secretar de stat al Ministerului Apărării, Aurel Fondos, a subliniat că subiectul pe care l-a discutat este important pentru etapa actuală.