Ceremonia de decernare a premiilor „Cristalul Calității”

Publicat on mai 23, 2019 în Evenimente

Ceremonia de decernare a premiilor „Cristalul Calității”

CHIŞINĂU, 23 mai 2019 – Pe data de 23 mai 2019, la Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare (ANACEC) a avut loc bilanțul activității instituției pentru anul 2018, în cadrul căruia s-a desfășurat ceremonia de decernare a premiilor „Cristalul Calității”,acordate mai multor instituții din sfera științei și inovării, pentru programe de studii, departamente și facultăți. Totodată, premiul a fost acordat și reprezentanților mai multor instituții de învățământ superior din țară, care au contribuit la promovarea culturii calității înînvățământul universitar și preuniversitar din Republica Moldova.

Printre cei nominalizați se numără și reprezentantul Academiei Militarea Forțelor Armate „Alexandrucel Bun”, maior, doctor înștiințe, conferențiar cercetător Marin BUTUC, care s-a învrednicit de Premiul„Cristalul Calității”și o diplomă de recunoștință în semn de înaltă apreciere pentru promovarea culturii calității prin corectitudine, responsabilitate și profesionalism în activitățile de evaluare externă a programelor de studii. Cu acest prilej, aducem sincere felicitări şi succese în activitatea profesională.

În acest context, e de menționat că festivitatea de decernare a premiilor „Cristalul Calității” a devenit o tradiție organizată și desfășurată anual de către Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare din Republica Moldova.