Ceremonia de rămas bun de la Drapelul de Luptă pentru colonelul Sergiu PLOP, rectorul (comandant) Academie Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”

Publicat on iunie 25, 2020 în Evenimente

Ceremonia de rămas bun de la Drapelul de Luptă pentru colonelul Sergiu PLOP, rectorul (comandant) Academie Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”

Astăzi, în cadrulAcademiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”,  a vut loc ceremonia de rămas bun de la Drapelul de Luptă pentru colonelul Sergiu Plop, rectorul (comandant). 

La eveniment, a fost prezent Ministrul apărării, Alexandru PÎNZARI, în cadrul căruia, a susținut un discurs de felicitare și mulțumire pentru efortul şi contribuţia semnificativă adusă la prosperarea şi dezvoltarea instituției, pe parcursul aflării la conducerea acesteia.

În contextul celor relatate, rectorul (comandant) interimar, colonel Gheorghe ŢURCANU, a menționat că, de fapt, colonelul Sergiu PLOP are o remarcabilă activitate profesională pe tărâmul pedagogic al Academiei Militare, care a început în anul 1995, deţinînd mai multe funcţii de conducere. Astfel, în numele comunității didactice și științifice a instituției a fost înmânată Dlui colonel Sergiu PLOP, diploma pentru merite deosebite şi înalt profesionalism privind dezvoltarea Academiei Militare a Forţelor Armate “Alexandru cel Bun”, precum şi pentru activitate meritorie în vederea promovării valorilor militare.

         Cu acest prilej, efectivul instituției adresează cordiale felicitări pentru serviciul militar îndeplinit, iar în activitatea ulterioară realizări și împliniri mult așteptate.

Vă mulţumim!!!